Succesverhalen en workshops

Workshops

 

Workshop opstellingen 

Er is plek voor 3 en soms 4 vragen die we opstellen. De aanwezige groepsleden zijn representant en ook in die positie krijg je vaak inzicht en antwoord op eigen vragen. Een hele fijne workshop om op een bijzondere manier te ervaren hoe het een met het ander met elkaar in verbinding staat. Je hoeft geen ervaring te hebben met opstellingen. Veelal zal het gaan over het verlangen betreffende jouw verhouding ten opzichte van bv je familie, vrienden, werk, gezondheid…..

Plaats: schuur of als het weer het toelaat buiten bij blokhut

Data: in overleg

Tijd: 13.00 – 16.30 uur

Aantal personen: minimaal 6, maximaal 8
Energetische uitwisseling: € 45,- voor vragensteller en € 15,- voor representant

 

Workshop Pendelen

Ik ben een echte pendelaar en wil dit graag aan anderen doorgeven. Pendelen is niets anders dan een verlengstuk van je “innerlijk weten”. Niet iedereen kan hier bij, maar een pendel maakt dit zichtbaar. Je leert pendelen door het te doen en daarom heb ik allerlei leuke oefeningen voor je die kan doen met je zelf uitgekozen pendel die bij de workshop is inbegrepen.

Plaats: blokhut

Data: in overleg

Tijd: 2 uur lang, in overleg

Aantal personen: minimaal 2, maximaal 4
Energetische uitwisseling: € 44,- inclusief pendel

 

Thema-workshop

Dit is een workshop afgestemd op de tijd van het jaar waarin we leven. We gaan diverse “doe-dingen” doen, waarbij verbinding met elkaar het hoofdthema is. Ook een opstelling zal deze dag voorbij komen.
Voor koffie, thee en lekkernijen wordt gezorgd.

Plaats: schuur of als het weer het toelaat buiten bij blokhut

Data: in overleg

Tijd: 10.00 – 15.30 uur

Aantal personen: minimaal 6, maximaal 8
Energetische uitwisseling: € 85,-

 

Chakra-olie workshop

Dit is een workshop waarin je leert om bij jezelf en bij een ander gebruik te maken van de Egyptische chakra-olie. Minimale en maximale aantal deelnemers is 2.

Plaats: blokhut

Data: in overleg

Tijd: 10.00 – 15.30 uur

Aantal personen: minimaal 2, maximaal 2
Energetische uitwisseling: € 85,-

——————————————————

1. Niet hier willen zijn……

Daar kom je aangelopen….. met een zeer mooie bos zomerbloemen in je handjes. Ruim tweehonderd meter heb je lopend op je regenlaarsjes zonder moeite afgelegd op het pad naar me toe. Ik moet even slikken…. Wat een verschil! Ik voel me erg dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten in jou nog maar jonge leventje en dit verschil mede heb mogen maken.

En half jaar geleden kwam ik op een best aparte manier met je moeder in contact. Ik ging naar een drogist toe waar ik anders nooit kwam en ook zij ging op dat moment ook naar de drogist waar ze anders niet kwam. We raakten daar in gesprek en op een of andere manier voelde het heel vertrouwd om met elkaar te praten. Ik vertelde dat ik die zondag een workshop pendelen gaf. Je moeder zei ze dat wel interessant vond en we wisselden onze telefoonnummers uit.

Na deze workshop kwam je moeder nog een keer voor een sessie bij me en ze vertelde over jou. Wat voor start jij in je leven hebt gehad en dat je nu nog onder controle bij diverse artsen staat, want je liep nog niet (goed) en praten deed je ook niet op je 2- jarige leeftijd, behalve wat onbekends dat wij als mensen niet verstonden. Je verplaatste je met een soort loopstoel op straat, liep op aangepaste schoentjes en je had thuis nog een knalroze kinderrolstoel staan.  Ik heb me tijdens deze sessie mogen afstemmen op je en een remedieflesje van Cosmic & Flower heb ik tussen de Heilig Hart-beelden gezet.

We spraken af voor een sessie samen met jou die ik kosteloos wilde doen, daar ik nog niet eerder met zo’n jong kindje had gewerkt. Je kwam in april samen met je moeder bij mij in de praktijk. Het pad naar de praktijk had je in je speciale loopstoel afgelegd. Binnen wilde je enkel bij moeder zitten en uiteindelijk ging je met de Playmobil spelen. Ik heb me op je afgestemd en ging het gesprek aan met je lieve moeder. Er kwam uit het afstemmen dat jij niet op deze aarde wilde zijn, maar liever in het Universum. Een remedie zou de uitkomst zijn. Tien dagen lang elke dag een druppel in je aura van de Cosmic & Flower remedies zou jou weer naar beneden halen. Ondertussen zat je heerlijk met de kaarten van de dolfijnendesk te spelen. Je kreeg ook een edelsteentje mee en i.p.v. in je broekzak, deed je deze in een Playmobilschatkistje en nam je dit trots mee naar huis. Toen ik naar je speciale schoenen had gekeken, kon ik enkel uitbrengen dat je hier nooit op leerde lopen. Jouw voetjes hebben vrijheid nodig en dat liet je ook direct zien doordat je niet alleen je schoenen, maar ook je sokken bij binnenkomst had uitgedaan.

Ik hoorde vorige maand van je moeder dat het al beter met je gaat; de speciale schoenen droeg je niet, de rolstoel was onnodig, je staat te springen op te trampoline, klimt op vensterbanken haha…. maar ook begin je verstaanbare zinnetjes te maken. Ook vertelde ze dat je graag met de pendel speelt en vaak geïnteresseerd staat bij het altaartje waar “speciale dingen” staan.

En nu… nu kwam je mij bedanken met deze mooie bos zomerbloemen en al je liefde omdat jij KAN lopen. Niets geen artsen meer aan jouw lijfje, maar vrijheid voor jou. Teruggehaald naar de aarde. Ik ben je zo dankbaar, je moeder dankbaar dat wij elkaar ontmoet hebben, precies op het goede moment. Dat ze vertrouwen in mijn kunnen had.
Maar ook mezelf ben ik heel dankbaar dat ik mag laten zien en inzien wat mijn krachten zijn om samen te werken met hetgeen dat er is en niet zichtbaar is.

Ik vertrouw…..

*******************************

2. De transformatie……Hoe gelukkig kan je worden?

In januari dit jaar kwam jij op mijn pad. We hadden ons beiden aangemeld voor dezelfde praktijk ondersteunende cursus en door de eerste online Zoomsessie die jij emotioneel doorbracht omdat je in een proces zat, had ik je een berichtje gestuurd dat ik contact met je zou opnemen om te kijken of ik jou zou kunnen helpen.

Dat deed ik ook direct na deze online-sessie. Je deed de rest van het verhaal en binnen 2 minuten had ik de bron te pakken waar het om ging. Er zat in de familielijn iets, wat jij je had aangetrokken, letterlijk en figuurlijk. Ik heb je dit stukje laten doorleven op een vertrouwelijke manier en het voelde daarna fijn voor je. Je kon hierna enkel maar huilen van blijdschap en stamelen dat je zo blij was dat je mij had ontmoet en dat het zo fijn en vertrouwd voelde.

In de dagen en weken daarna hadden we veel contact, het klikte gewoon tussen ons. Vaak had ik je huilend aan de lijn met een probleem waar je tegen aanliep. Ik kon je telkens weer terug op je pad zetten. En de dankbaarheid die je telkens uitsprak was heel hoog. Je woorden waren vaak: “het is zo fijn om even met jou te praten, ik voel me direct weer een ander mens.”
Het mooie is, buiten het feit dat we beiden anderen willen helen, dat wij beiden met remedies werken hoewel het totaal andere “merken’’ zijn. Ik kon door me af te stemmen op jou, jou vertellen welke remedie jij van jouw merk moest gebruiken, zonder dat ik deze remedies ken. Heel apart, maar ook heel mooi. Maar ja, zo werkt energie dus.

Door de klik die we hebben en ondanks dat we een kleine 200 km uit elkaar wonen ben ik naar je toe gegaan om je persoonlijk te ontmoeten. Het voelde zo vertrouwd! We hebben een hele leuke en bijzondere dag met elkaar gehad.

Ook in de weken erna hebben we veel contact gehad, uren hebben we met elkaar aan de telefoon gezeten. Je sliep nog steeds niet goed, maakte korte nachtjes en je liep een beetje op je tandvlees. Veel had met je verleden te maken, – je hebt veel aangetrokken wat niet van jou was- en wederom mocht ik je elke keer terugzetten op je pad. Maar je gaf mij ook steeds meer zelfvertrouwen door de woorden die je naar mij uitsprak dat ik precies wist waar het over ging, dat ik verbanden zie, etc.

Afgelopen maand kwam jij een dagje naar mij toe en ik had besloten om jou nu een “echte” sessie te geven, een sessie van A t/m Z net als ik bij mijn klanten doe. Het werd een heftige sessie, waarbij de tranen wederom rijkelijk vloeiden. We kwamen er onder andere achter dat we ooit eens zusjes waren van elkaar in een ver verleden in Egypte. Dit verklaarde ook waarom wij ons zo vertrouwd met elkaar voelden. Ik kreeg ook door tijdens deze sessie dat ik de steen versteend hout in hartvorm aan jou moest meegeven. Iets waar ik van stond te kijken, want dit had ik niet eerder doorgekregen. Maar het moest echt. Versteend hout staat voor mij als een trooststeen, een steen die het oude verdriet transformeert.

Je hebt de steen meegenomen en de volgende dag appte je me al dat je “zo goed had geslapen en je een ander mens voelde”. Je was weer vroeg wakker geworden en had de steen op je buik gelegd, viel weer in slaap en je werd hierna uitgeslapen wakker. En vaak zeg je nu tijdens een gesprek met dat geweldige accent van je, de woorden: “Weet je Renate…. ik voel me toch zooooo gelukkig…..”.

Wauwwww…. Lief klein zusje uit een vorig leven, ik ben zo blij dat ik je ontmoet hebt. We hebben deze Zielsafspraak niet voor niets gemaakt dat het NU onze tijd is dat we onszelf maar ook anderen mogen helen. Ik ben jou en mezelf heel dankbaar hiervoor!

*******************************

Workshop pendelen

Wist jij dat pendelen niets anders is dan een verlengstuk van je intuïtie? Dat je pendel aangeeft wat jij van binnen weet, maar dat je hoofd niet zegt?
Wil je leren pendelen en leren wat jij met een pendel kan doen?

Op aanvraag geef ik een workshop pendelen van ruim 2 uur voor een ieder die geïnteresseerd is hierin.
Onkosten zijn € 44,- en dat is inclusief een zelf uitgekozen pendel met bewaarzakje.

Minimaal 2 deelnemers en gezien de Covid-19-maatregelen is dit ook maximaal.

Wil je je opgeven of heb je nog vragen, mail me dan op renate@praktijkwedergeboorte.nl

Ook kan je deze workshop boeken bij me in combinatie met een energetische behandeling. De duur zal dan ongeveer 3 uur zijn en de kosten € 99,-.

Tot dan!