Over Praktijk Wedergeboorte

Even voorstellen

Mijn naam is Renate Hoogervorst-van Bemmelen, energetisch therapeut bij Praktijk Wedergeboorte.
U kunt bij mij terecht voor persoonlijke sessies in een veilige omgeving waarbij ik u in uw kracht zet zodat u gaat voelen dat u veel meer waard bent dan u dacht. Dit geldt niet alleen voor u als volwassene, maar zeker voor de Nieuwe Tijds Kinderen (NTK) die niet begrepen worden.
Doordat ik zelf vele (kinder)trauma’s heb mogen doorleven, begrijp ik u en kan ik ook beter begeleiden.

Diploma’s, etc.

Naast de vele workshops en cursussen (Touch for Health, ayurveda, handmassage, kruidenleer, etc) heb ik in juni 2019 mijn diploma “Energetisch Therapeut” behaald. Ik blijf me ontwikkelen, want uitgeleerd raak ik nooit. Alles heeft een betekenis….

Waarom de naam Praktijk Wedergeboorte?

Toeval bestaat niet….. mijn naam Renate betekent wedergeboorte, maar ook nadat ik heb ingezien dat ik niet mijn leven leefde zoals het voor mij bedacht was, voel ik me nu totaal anders. Ik sta meer in het leven, begrijp het leven en leef in plaats van overleven.
Op internet kom je nog veel meer tegen over wedergeboorte, de tijd van vergeving waarin we nu terecht zijn gekomen.

Covid-19

Door de Covid-19-maatregelen worden we meer op onszelf gewezen en tevens gaat ons lichaam door het nieuwe tijdperk (weer) met met onze geest/ziel samenwerken. Ons fysieke lichaam kan dat niet helemaal aan en we krijgen lichamelijke klachten. De meeste klachten komen uit onze onderste chakra’s vandaan en denk dan aan de onverklaarbare emoties, niet meer kunnen ruiken/proeven, eenzaamheid, angsten.
Ook schouder/nekklachten, oorsuizen, keelpijn, benauwdheid zijn klachten die nu ontstaan; we willen weer gehoord worden en onze stem laten horen. We hoeven niet meer alle ballen hoog te houden, maar te leven zoals het leven bedoeld is.

Eerst zelfliefde en dan pas zorgen voor de ander.

“meer in je kracht, versterk je eigenwaarde”