Over Praktijk Wedergeboorte

Welkom!

Wat fijn dat je interesse toont in wat Praktijk Wedergeboorte doet en voor je kan betekenen.

Mijn naam is Renate Hoogervorst-van Bemmelen, energetisch therapeut bij Praktijk Wedergeboorte.

Jarenlang heb ik mij afgevraagd waarom ik mij niet thuis voelde op deze aarde. Ik paste me maar altijd aan een ander aan en deed wat de rest ook deed. Totdat ik ziek werd en ik in het reguliere circuit niet verder kwam, ondanks de vele onderzoeken. Van medicatie werd ik enkel zieker en uiteindelijk ben ik hier ook mee gestopt. Ondertussen kwam ik in aanraking met het alternatieve circuit en ben ik van het ene in het andere beland.

Door zelf diverse alternatieve therapieën te ondergaan en te voelen wat het met mij doet, vele workshops te volgen, boeken te lezen en geïnteresseerd te zijn in al wat er op mijn pad komt, kom ik steeds verder bij mezelf.
Ik ben dan ook heel trots op mezelf dat ik me uiteindelijk omgeschoold heb door o.a. het HBO-diploma Energetisch Therapeut te behalen. Op dit moment ben ik in opleiding voor Merkaba-healer en heb ik niveau 5 in augustus 2023 afgerond. Als Merkaba-healer kan ik nog meer technieken gebruiken en nog dieper invoelen en genezing aanbieden dan dat ik al deed. Implantaten en andere onbalansen kan ik hierdoor snel en makkelijk verwijderen.
Door al deze ervaringen heb ik ook mijn eigen manier van werken ontwikkeld.

Het is niet of je bent dit of je doet dit, maar het is en, en, en.

Al in de baarmoeder van mijn moeder voelde ik dat ik “ongewenst” een meisje was, ik was zeer gevoelig en als 5-jarige ben ik door omstandigheden het leven van een ander gaan leiden, om het verdriet van mijn ouders te verzachten. Ik heb als hsp-er alles als een spons wat bij de ander hoorde opgezogen, met als resultaat dat ik me totaal niet begrepen, gehoord of gezien voelde.


Ik was groot, (eigen)wijs en voelde heel veel, maar alles is me de kop ingedrukt. Ik moest me beter/anders voordoen -bewijzen- dan ik was om geliefd te worden, miste liefde cq kon het niet ontvangen, moest me gedragen (wat is dat?), wantrouwde mensen daar zij iets anders zeiden dan ik voelde, ik zocht alles buiten mezelf in plaats van in mezelf….

Ondertussen heb ik heel veel van dit alles doorleefd, mezelf en de ander vergeven en hierdoor kan ik nu ook anderen hierin begeleiden.
Ik voel en ken je pijn als je mij je verhaal vertelt.

Belangrijk vind ik dat je je veilig voelt als je je verhaal (telefonisch) mededeelt en wij samen om zoek gaan om je angst om te zetten naar je verlangen. Hoe meer je in je kracht komt, hoe meer je je waard gaat voelen.
En: Hoe meer je je eigen pad leeft, hoe makkelijker het gaat in het leven. 

Ook kijk ik in de andere lagen, niet enkel in het nu, maar ook naar het karmische en de oeroorsprong; terug naar de bron, zodat het uit je systeem gaat.
En dit doe ik zowel bij volwassenen als voor Nieuwe Tijds Kinderen (NTK) en baby’s.

Doordat mijn lichaam een zuiver kanaal is, voel ik letterlijk waar jouw pijn zit en ik werk dan zowel met het universum als met de aarde samen om het af te voeren en dit om te zetten in liefde.

Alles is energie.
Vertrouw…

 

 

Waarom de naam Praktijk Wedergeboorte?

Door de Covid-19-maatregelen werden we meer op onszelf gewezen en tevens gaat ons lichaam door het nieuwe tijdperk (weer) met met onze geest/ziel samenwerken. Ons fysieke lichaam kan dat niet helemaal aan en we krijgen lichamelijke klachten. De meeste klachten komen uit onze onderste chakra’s vandaan en denk dan aan de onverklaarbare emoties, niet meer kunnen ruiken/proeven, eenzaamheid, angsten.
Ook schouder/nekklachten, oorsuizen, keelpijn, benauwdheid zijn klachten die nu ontstaan; we willen weer gehoord worden en onze stem laten horen. We hoeven niet meer alle ballen hoog te houden, maar te leven zoals het leven bedoeld is.

Eerst zelfliefde en dan pas zorgen voor de ander.

Toeval bestaat niet….. mijn naam Renate betekent wedergeboorte.

“meer in je kracht, versterk je eigenwaarde”