Tarieven

Tarieven 2022 (geldt ook voor telefonisch consult)

Energetische behandeling
De eerste behandeling bestaat uit een intakegesprek en start van de behandeling.
Maximaal 90 minuten  € 110,- 

Het intakegesprek is vrijblijvend + gratis. Indien het tussen ons niet klikt, dan hebben wij beiden binnen deze tijd de mogelijkheid om uit te spreken dat wij niet met elkaar gaan samenwerken. Zonder kosten gaan wij uit elkaar.

Vervolgbehandelingen
Per sessie 60 minuten   € 99,-
Elk extra kwartier € 11,-

Losse pendel € 7,50
Remedieflesje verdund € 11,-

Remedieflesjes puur zijn via de webshop van Apotheek Hahnemann te bestellen.


Traject
Tevens bied ik een traject aan waarin we 2x per week contact hebben. Dit kan telefonisch, met of zonder beeld. Indien je het fijner vindt om bij mij in de blokhut te zijn, is dit natuurlijk ook mogelijk.

Dit traject wordt voor 1, 2 of 3 maanden precies op maat afgestemd op jouw wensen waardoor jij vele inzichten gaat krijgen en jij op het pad gaat lopen dat voor jou bedoeld is, waarbij je gaat inzien dat je meer waard bent dan je ooit dacht. Angsten en pijnen worden omgezet in verlangens, van overleven naar leven.

De trajectprijs bedraagt € 555,- per maand.

Betalingswijze

De betalingswijze voor een behandeling is contant (’tikkie’) per consult. Een factuur wordt achteraf per e-mail verstuurd.

Vergoeding

Omdat het aantal zorgverzekeraars minimaal is die energetische therapie vergoeden, heb ik besloten mij hiervoor niet aan te sluiten en worden de sessies niet vergoed.

Afspraak verzetten of afzeggen

Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren zijn geannuleerd, worden 100% in rekening gebracht. Ook het binnen die termijn verzetten van de afspraak valt onder annulering.

Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid:

Door het plannen van een afspraak voor een behandeling ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
Mijn behandelingen zijn een aanvulling op de reguliere geneeswijzen en kunnen nooit een reguliere behandeling vervangen.

Het is van belang dat je contact houdt met jouw huisarts of medisch specialist. Alle adviezen die je van mij krijgt zijn aan jezelf ter beoordeling. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor acties en besluiten die je neemt.

Ik beloof je geen genezingen. Wel kan ik het zelfgenezende vermogen van jouw lichaam activeren, ondersteuning bieden en helpen bij het verminderen van klachten.

Disclaimer

De op deze website vermelde tarieven en voorwaarden gelden onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en tikfouten.