Workshops

Workshops

De Priesteressen van Isis en de Hal der Zuilen.

Een bijzondere inwijding!

Wat gaan we tijdens deze inwijding doen?

Je maakt een meditatieve reis door de Hal der Zuilen waarbij je door een etherische Priesteressenpoort gaat en door 7 bewustzijnslagen reist.
Je ontvangt een inwijding in de energieën van de Priesteressen in de Hal der Zuilen.
Tijdens deze inwijding word je ingewijd door Isis en de Hogepriesteres en er wordt kort in een oude gechannelde taal gesproken.
Ik maak gebruik van speciale muziek, oude heilige mantra’s, die een reinigende en krachtige werking hebben, waardoor je dieper in de energie kunt gaan.

Wie zijn de Priesteressen van Isis?

Dit is een zusterschap dat al sinds Lemurie/Atlantis bestaat. Zij staan in verbinding met Isis en zij volgen haar roep en haar kracht. Ze hebben zich in Lemurie en Atlantis bezig gehouden met healing op alle niveaus en sinds de ondergang van Atlantis zijn ze op weg om de mensheid op etherisch niveau te ondersteunen. Zij kennen jouw ziel, jouw pijn en jouw verlangens. Zij zijn er om jou te laten ervaren dat jouw scheppingskracht is “IK BEN”. Je kunt ze op elk moment aanroepen en je zult hen ervaren, want hun energie is groot en krachtig. Hun gezang brengt heling en helderheid op zielsniveau. VOEL het en je zult het voelen. Zij bevinden zich in de Hal der Zuilen waar jij door hen zult worden ingewijd.

Wat is de Hal der Zuilen?

De Hal der Zuilen is een etherische plek en bevindt zich op een plek van Genade, die wordt bewaakt door de Priesteressen. Een ieder die bereid is om haar te vinden, zal haar ook vinden. De Hal der Zuilen vormt een laag tussen alle bewustzijnslagen en is oneindig groot. In de Hal bevindt ook zich een bibliotheek waar het gezamenlijke weten van de mensheid wordt bewaard.

Dit is de enige inwijding in Nederland die op deze manier wordt gegeven. Gebaseerd op het boek “Die Halle der Säulen” van Michaela Theis, met toestemming gebruikt.

Plaats: blokhut

Data: 5 mei, 17 mei, 21 mei, 26 mei en 29 mei

Tijd: 10.30 – 12.30 uur (of in overleg gewijzigde tijden)

Aantal personen: minimaal 2, maximaal 4
Energetische uitwisseling: € 55,-

Opgeven kan via renate@praktijkwedergeboorte.nl

============================

Workshop opstellingen 

Er is plek voor 3 en soms 4 vragen die we opstellen. De aanwezige groepsleden zijn representant en ook in die positie krijg je vaak inzicht en antwoord op eigen vragen. Een hele fijne workshop om op een bijzondere manier te ervaren hoe het een met het ander met elkaar in verbinding staat. Je hoeft geen ervaring te hebben met opstellingen. Veelal zal het gaan over het verlangen betreffende jouw verhouding ten opzichte van bv je familie, vrienden, werk, gezondheid…..

Plaats: blokhut of als het weer het toelaat buiten bij blokhut

Data: in overleg

Tijd: 13.00 – 16.30 uur

Aantal personen: minimaal 6, maximaal 12
Energetische uitwisseling: € 45,- voor vragensteller en € 15,- voor representant

Opgeven kan via renate@praktijkwedergeboorte.nl

============================

Workshop Pendelen

Ik ben een echte pendelaar en wil dit graag aan anderen doorgeven. Pendelen is niets anders dan een verlengstuk van je “innerlijk weten”. Niet iedereen kan hier bij, maar een pendel maakt dit zichtbaar. Je leert pendelen door het te doen en daarom heb ik allerlei leuke oefeningen voor je die kan doen met je zelf uitgekozen pendel die bij de workshop is inbegrepen.

Plaats: blokhut

Data: in overleg

Tijd: 2 uur lang, in overleg

Aantal personen: minimaal 2, maximaal 4

Energetische uitwisseling: € 44,- inclusief pendel met bewaarzakje

Opgeven kan via renate@praktijkwedergeboorte.nl